Vi har tittat närmare på tre olika baslådor

Baslåda till bilen

Att ljudet får ett stort lyft när man monterar en baslåda är ingen hemlighet. Vi har tittat närmare på tre olika baslådor från Backes Ljudbyggeri, för att se vad de olika baslådorna passar till för bilar.

baslåda för dubbla 10" bashögtalare
Probox 102 är en baslåda för dubbla 10″ bashögtalare från Backes Ljudbyggeri.

Passiv baslåda till bil

En passiv baslåda är en baslåda med endast basen monterad, inget slutsteg finns inbyggt i baslådan, så ett slutsteg måste köpas separat för att kunna driva basen. Passiva baslådor är oftast tillverkade i kraftig MDF board och klädda i filtmatta. Passiva baslådor kostar från 1000 lappen och uppåt. Läs mer om passiva baslådor och se olika modeller på baslådor här!

Ground Zero 12" SPL Baslåda
Ground Zero 12″ SPL Baslåda för 2990kr

Aktiv baslåda till bil

En aktiv baslåda har inbyggt slutsteg (förstärkare) och är den enklaste varianten på baslåda till bilen. En aktiv baslåda är enkel at lyfta i och ur när bagageutrymmet behövs och inga slutsteg finns kvar när baslådan har lyfts ur. Läs mer om aktiva baslådor här!

Gladen US-8 är en mycket kompakt och platt aktiv baslåda. Endast 78 mm hög.
Gladen US-8 är en mycket kompakt och platt aktiv baslåda. Endast 78 mm hög. Pris 2495kr

Modellanpassad baslåda till bil

Backes Ljudbyggeri har flera modellanpassade baslådor till bilen. Modellanpassade baslådor till Alfa Romeo, Mercedes, Volvo, Saab och många fler. Läs mer om vilka modellanpassade baslådor Backes Ljudbyggeri har här!

Baslåda 12" BMW 5 E39 Sedan
Baslåda 12″ BMW 5 E39 Sedan från Backes Ljudbyggeri. Pris 1995kr exklusive högtalare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *